OVER BEOWOLFF   DIENSTEN   PARTNERS   CONTACT


Veilig verbonden met de wereld"Onze uitdaging is de complexiteit van security issues te reduceren door innovatieve kosten- en tijdseffectieve beveiligingsoplossingen te implementeren die onze klanten voorzien in de juiste mate van data- en netwerkbeveiliging die tegen de hedendaagse, snel veranderende dreigingen voldoende bescherming biedt."

Organisaties zien in toenemende mate de noodzaak in van een effectieve security strategie omdat dreigingen van binnenuit en van buitenaf tot onze hedendaagse realiteit zijn gaan behoren. De schadelijke gevolgen van aanvallen of dataverlies kunnen bedrijven op verschillende manieren duur komen te staan, onder andere doordat bedrijfskritische informatie in verkeerde handen valt (spionage) of doordat gevoelige data van derden toegankelijk is voor onbevoegden waardoor de reputatie van een onderneming negatief belicht wordt. Hoge geldboetes als sanctie voor het wettelijk schenden van de persoonsbescherming, verlies van vertrouwen en daardoor van klanten of geraakt worden in de core business van de bedrijfsvoering kunnen het gevolg zijn en daarmee een risico in het voortbestaan van een onderneming.


beowolff helpt security issues op te lossen

Als kennispartner staan we u graag bij als het gaat om het zoeken naar de juiste beveiligingsoplossingen zodat u gerust uw focus kunt houden op uw eigen core business. Voorkomen is nog altijd beter dan genezen.

Kennis van beveiliging én netwerken

Beowolff is voortgekomen uit GoudsConcept, een partner met jarenlange ervaring op het gebied van telecom- en netwerkinfrastructuur. Goudsconcept ontwerpt, specificeert, beheert en test telecom- en ICT-netwerken. Door haar intrinsieke interesse in netwerktechnologie zit zij aan tafel met operators, grote gemeenten en diverse grote en kleine organisaties.

Binnen Beowolff worden de kennisonderdelen beveiliging én netwerken samengevoegd. Die kruisbestuiving zorgt ervoor dat wij u niet alleen de veiligste, maar ook de voor uw netwerk meest geschikte oplossingen kunnen bieden.
Free trial Egosecure
Probeer Egosecure's endpoint security en data loss prevention oplossing gratis uit.

downloaden


Weet u waar de kwetsbaarheden in uw netwerk zitten?


Hoe helder heeft u de zwakke plekken van uw netwerk in beeld? Met een scan krijgt u real-time informatie over de kwetsbaarheden en risco's die gevaar voor uw data en IT-infrastructuur kunnen betekenen.

Meer weten over vulnerability scans en penetration testing?

Bel ons of stuur een e-mail.
Burgemeester Martenssingel 106 | 2806 CX | Gouda | 0182 585 878 | info@beowolff.nl